Bemutatkozás

Csuti Csaba énekes előadóművész vagyok.
Zenei pályafutásom 2005 év tavaszán kezdődött amikor is az első NEMZETKÖZI BALATONI MAGYAR NÓTA énekverseny egyik győztese és közönségdíjasa voltam.
Ekkor kaptam meg a hivatásos művészi működési engedélyt.
2006 nyarán a balatoni KI-MIT-TUD győztese lettem táncdal kategóriában.

Azóta folyamatosan szerepelek magyar nóta, operett és táncdal műsorokkal országszerte és a fővárosban  de léptem már fel a határon túl is Erdélyben, a Felvidéken továbbá Németországban.
2014 évben a Nóta-tv álltal rendezett NÓTA SZTÁR énekesverseny egyik győztese voltam. Rendszeresen találkozhatnak velem a tv-nézők a Duna Televízió Kívánság Kosár című műsorában a Muzsika Tv és a Sláger tv (Nóta tv) nótás összeállításaiban.

  • Szeretném figyelmébe ajánlani színvonalas nóta,operett és táncdal műsoromat zenei alappal vagy akár élő  zenei kísérettel is.
  • Ezek az  előadások lehetnek fél vagy egy órásak megegyezés szerint és alkalmasak falunapok, különböző városi rendezvények vagy éppen idősek napi műsorok szórakoztatására is.
  • A repertoárban a legismertebb magyar nóták és operettek mellett a leghíresebb magyar táncdal énekesek dalai szólalnak meg mint például (Szécsi Pál, Máté Péter, Ihász Gábor, Payer András stb.) slágerei és persze saját dalaim is.

Nálam mindenki megtalálja a kedvére való műfajt!